Brasserie Balans
 
 
 

Stappen voorwaarts (nieuwsbericht van 8 mei 2013)

Zo we zijn intussen lekker op dreef in Brasserie Balans. Er is de laatste maanden heel wat gebeurd.

Ten eerste  hebben we gewoon een lekkere drukke periode achter de rug omdat de laatste maand van het vorige jaar en de eerste 4 maanden van het nieuwe jaar traditioneel drukke dagen zijn in Woonmall Alexandrium.

Daarnaast is er achter de schermen veel gebeurd. Op de menukaart zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd, alleen maar door in de eerste periode goed te luisteren naar onze klanten. We hebben een verjonging doorgevoerd in het personeelsbestand. De “oudjes” werken nog steeds bij ons en we hopen dat ze nog lang blijven, maar er lopen veel meer studenten doorheen die hun werk uiterst serieus nemen (maar het hele leven vooralsnog niet). Dat heeft meer ontspanning en plezier gebracht in de hele groep.

En zoals we de vorige keer afsloten in dit stukje wil ik dat graag weer doen.

Bij ons is het altijd schoon en onze producten zijn altijd vers.
Komt u snel een keer langs? U bent meer dan welkom!!!!

Brasserie Balans in goede handen (nieuwsbericht van 24 december 2012)

Sinds 1 december hebben wij Brasserie Balans toegevoegd aan onze andere horecabedrijven. Brasserie Balans bestaat reeds 16 jaar. Weliswaar is de opzet in de loop der jaren diverse keren gewijzigd, maar de kwaliteit van de kaart en de service zijn overgebleven.
Wij willen daar nog een schepje bovenop doen. Wij zoeken veel meer contact met onze gasten. Wij willen aanpassingen naar aanleiding van vragen en opmerkingen die bij ons terecht komen.

Uiteindelijk is er voor ons maar 1 ding belangrijk……..onze gasten moeten tevreden en enthousiast zijn over ons eten en drinken en over onze service. Wij hebben nagedacht over elk product dat we verkopen en dat moet echt lekker zijn en moet er verzorgt en mooi uitzien. Ook hebben wij het lef getoond om dit alles te bereiden in een open keuken. U kunt en mag met ons meekijken wat we doen en hoe we het doen.
Bij ons is het altijd schoon en onze producten zijn ALTIJD vers.

Wij hopen dat u binnenkort kennis komt maken met onze Brasserie.
Nieuwe website (nieuwsbericht van 24 december 2012)

Deze website is met heel veel zorg gemaakt door Xtra Creations. Wij zijn er erg blij mee en we hopen dat het u een indruk geeft wat voor soort bedrijf wij zijn. Wij zullen de website zeer regelmatig bijwerken en zorgen dat de informatie up to date blijft. Heeft u vragen of wilt u commentaar geven, dan stellen wij dat zeer op prijs.Het zal ons op alle gebied in staat stellen te blijven groeien en ons te blijven ontwikkelen.

Ook zijn we actief op facebook en twitter.
Foodstep Uganda (nieuwsbericht van 10 december 2012)

Wij willen graag uiting geven aan ons idee dat er meer is dan alleen geld verdienen om er zelf beter van te worden. Uiteraard werken wij om geld te verdienen en de basis van ons bedrijf is goed en dat moet zo blijven. Maar tevens denken wij dat het juist is om te delen met mensen die dat hard nodig hebben.

Met de keuze voor een goed doel  waren voor ons de volgende criteria belangrijk:
- kleinschalig project
- weinig overhead
- het moet worden geleid door mensen met een missie of passie
- het moet met kinderen te maken hebben
- en het moet een project zijn dat uiteindelijk gedragen moet worden door “locals”

Aan al deze criteria voldoet Foodstep Uganda en om die reden zijn wij supporter geworden.
Onze samenwerking moet verder groeien, maar wij houden u via deze website op de hoogte.

Werken bij Balans (nieuwsbericht van 10 december 2012)

De meeste van onze medewerkers zijn al een heel poosjes werkzaam bij Brasserie Balans. Toch hebben wij zo nu en dan behoefte aan “verse krachten”. Soms voor de afwas, soms voor de keuken en soms voor de bediening.

Als je een leuke baan zoekt in een prachtige zaak met leuke collega’s, dan kan je reageren. Je krijgt van ons altijd reactie terug, ook als we even geen plek voor je hebben.
 
Plannen (nieuwsbericht van 5 december 2012)

Wij hebben nog heel wat plannen met de Brasserie. Zo hebben wij alles in huis om brunches, high tea’s, recepties en evenementen te organiseren. We hebben de ruimte om 2.500 gasten te vermaken. We zijn druk bezig met het maken van plannen. Uiteraard hebben we een inwerkperiode nodig gehad. En onze eerste proef van een receptie met 600 gasten hebben we prima doorstaan. Dat was sfeervol en gezellig. Ook hebben we een mooie bijdrage mogen leveren aan de modeshows in het centrum. 1600 luxe hapjes in de sfeer en stijl van de modeshow  werden met veel enthousiasme ontvangen.

We zijn druk bezig om op zeer korte termijn met een ijskaart te komen, wat ons assortiment nog completer zal maken. En tevens zijn we heel druk om de afdeling catering op poten te zetten. Wij gaan een groot assortiment stokbroden en zachte broodjes aanbieden aan alle winkeliers, kantoren, particulieren en bedrijven in de regio. 
 
 
Einde Actueelpagina
 
 
  Zoekt u ook een website?